Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

√ Vores tilfredshedsgaranti = 100% tilfredse kunder

Høj kundetilfredshed – Vi lever af tilfredse kunder og anbefalinger

Kunder tilfredshed

Hos Malerfirmaet Frank Andersen prioriterer vi kundetilfredsheden højt. Derfor beder vi vores kunder om deres oplevelse af samarbejdet med os.

Vi ved, at pris og kvalitet i leverancen er afgørende for vores kunder. Derfor er vi stolte af, at undersøgelsen også viser, at alle vores kunder er tilfredse med vores evne til at leverer til den aftalte pris og tid.

En ny undersøgelse viser, at 98% af vores kunder vil bruge os igen, og at de vil anbefale os til andre.

Dette bekræftes af, at ca. 50% af vores opgaver i 2014 er udført for tidligere kunder, mens 25% af opgaverne er udført til nye kunder, der er blevet henvist til os via anbefalinger fra tidligere kunder.

 

Udtalelser fra vores kunder i forbindelse med undersøgelsen:

”Malerfirmaet Frank Andersen kom med et overskueligt og fornuftigt tilbud, der var enkelt og gennemskueligt. Der har hele tiden været en tæt dialog med Malerfirmaet Frank Andersen IVS, og de har været meget fleksible i forhold til mødetider ”

”Jeg synes, at det er meget positivt at I kom med temmelig dybdegående forklaringer og alternative løsninger. Som ikke-fagmand kan det være svært at overskue, hvilke alternativer vi har.”

”Malerfirmaet Frank Andersen, var meget professionelle under hele mit sagsforløb. Med hurtige tilbagemeldinger og et godt tilbud, kan jeg varmt anbefale dem. “