Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Få uforpligtende tilbud

Malerfirmaet Frank Andersen tilbyder maling til både private, erhverv, boligforeniger, institutioner – uanset størrelsen eller omfanget af din opgave som kun kræver én maler eller 25 malere.

Det er helt uforpligtende. Du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker at benytte dig af vores tilbud.

 

Betingelser for indsendelse af forespørgsel på maler opgaven

Vi behandler de indsendte opgaver med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at få opgaven udført.

 

Når du anvender vores service bliver du tilmeldt et månedligt nyhedsbrev fra Malerfirmaet Frank Andersen , hvor du en gang om måneden får gode råd og fifs til vedligeholdelsen af din bolig. Dette kan naturligvis altid afmeldes igen.

BILLIG MALER – kvalitets- og pristjek på malerfirmaer i Regionerne kårer Malerfirmaet Frank Andersen til  Danmarks ultimative billigste malermester.

Malerfirma i Sønderjylland udfører malerarbejde med særlig ekspertise i maleropgaver for privatkunder, virksomheder og institutioner.

​Vores malerforretning har billige priser samtidig med, at malerarbejdet og maleropgaverne er af høj kvalitet. Malermester Frank Andersen er den ultimative mest foretrukne malervirksomhed med konkurrencedygtigt tilbud på alle typer af malerarbejde.

MalerfirmaetFA.dk er et malerfirma med stor ekspertise indenfor alle typer maleropgaver for privatkunder, virksomheder og institutioner. Det betyder, at vi maler din gavl, dine lofter, dine møbler og meget mere. Der er ikke den maleropgave, som vi ikke vil påtage os for dig. Alle vores malersvende har den nødvendige viden og erfaring til at sikre dig at maleropgaverne udføres i den højeste kvalitet, ligesom de er hurtige og effektive, således din pris forbliver lav

 

​Maling af lofter + vægge en gang i hvid eller råhvid. Ønskes farvetoning eller andet som f.eks. trælofter, træværk, vinduer, stukke, døre eller lignende vil dette medføre et tillæg.

I tilbuddet indgår også: Afdækning – lukning af huller – fuge – slibe. Vi rydder altid op efter os og tager affald med.

Garanti for tilfredshed.

VI SØRGER FOR SUNDT INDEKLIMA OG PASSER GODT PÅ MILJØET

Som malermester har vi udover kvalitet og effektivitet fokus på, at vi bruger de allerbedste produkter på markedet. Er det muligt, så bruger vi altid vandbaseret maling, der er miljø mærket, således vi ikke kun skåner miljøet, men også sørger for at dit indeklima forbliver sundt.

Når du vælger MalerfirmaetFA.dk som din malermester, så får du altid en god og konkurrencedygtig pris. Vi er effektive og sørger altid for ikke at overskride det aftalte budget. Hos os for du et malerfirma, som du kan stole på, da vi gerne vil give dig den bedste service.

Alle vores medarbejdere har en stor faglig stolthed og er bekendt med de nyeste produkter og malertekniker, som garanterer dig et tilfredsstillende resultat.