Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Private

En af vores vigtigste opgaver er derfor at behandle dit hjem, som var det vores eget. Det betyder, at vi altid udfører vores arbejde professionelt, og at vi altid afleverer dit hjem i pæn og ordentlig stand. ​Vi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde - fra den første spartling til den afsluttende rengøring.

Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer. Vi løser alle typer opgaver. Fra istandsættelse af de småsprossede kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader

 

Malerfirmaet tilbyder:

Facader Vi har igennem mange år arbejdet med renovering og maling af facader. Vi kan derfor tilbyde en kompetent rådgivning og et arbejde på højt fagligt niveau.

Udvalget af produkter og farver til facader er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Her står vi naturligvis altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger.

Vi kan naturligvis også være behjælpelig med opstilling af stilladser, alle former for murerarbejde, snedkerarbejde ved gennemgang af vinduer og døre, samt facaderensning i forbindelse med graffiti eller lignende.

 

Trappeopgange

Hvis trappeopgangene i ejendommen trænger til at blive istandsat, så er Malerfirmaet Frank Andersen IVS altid det rette valg. Vi gennem årene renoveret flere hundrede trapper i Syd- og Sønderjylland – og har dermed stor erfaring på området. Vores professionelle stolthed gør, at vi altid leverer et perfekt stykke arbejde der holder.

Renoveringen af trappeopgange består typisk af reparation og maling af vægge, lofter og træværk. Det kan dog ligeledes inkludere udskiftning af eksisterende belægning på trappen eller slibning og lakering af trappetrin.

 

Vinduer

Det kan betale sig, at vedligeholde sine vinduer. En evt. udskiftning kan hurtigt løbe op i en anseelig sum, så en god indsats og gode materialer kan ende med, at spare dig en masse penge.

Vi har gennem årene haft mulighed for, at udføre adskillige facade- og vinduesopgaver, hvilket har gjort at vi kan levere kvalitet på højt plan.

 

Kontakt os

Har du brug for hjælp til dit næste malerprojekt, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på +45 25 489 566, eller send en mail til info@malerfirmaetfa.dk

Interior Painting Includes

Lorem ipsum dolor sitame consectetur adipisicing elitser do eiusmod tempor incdpeun labore dolore magna
aliquenim veniam quis nostrud ercitation ullamco laboris consequa.

  • Before a can of paint is opened, we take measures to protect your floors, carpets and othe belongings.
  • Keeping our work environment clean is an important part of our process, we also clean as we go.
  • Wall preparation is the key to a beautiful paint job. We use LED lights to inspect walls and identify areas that require extra attention.
  • When it finally comes to the interior painting, we have a wealth of knowledge and experience to get it done right the first time.
  • Our painters are constantly checking their own work and our team leaders conduct a full inspection of the job when it’s completed.
  • Wall preparation is the key to a beautiful paint job. We use LED lights to inspect walls and identify areas that require extra attention.