Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Selvejende- og Offentlige institutioner

Vores referenceliste og erfaring tæller flere af Jylland og Fyns skoler, dags- og uddannelsesinstitutioner samt plejehjem og ældreboliger. Vi går til opgaven med en erfaring, der sætter os i stand til at vejlede og rådgive vores kunder, så de altid får det bedste resultat og en gnidningsfri proces.

På mange institutioner har farverne fået en større og større betydning i erkendelse af, at mennesker har behov for behagelige og rare fysiske omgivelser. Gode farver er samtidigt også med til at markere afdelinger og grupperinger. Vi er vant til at udføre godt malerarbejde på institutioner uden at forstyrre den daglige drift og vi er gode til at sikre den nødvendige diskretion og tryghed.

Vores referenceliste og erfaring tæller flere af Jylland og Fyns skoler, dags- og uddannelsesinstitutioner samt plejehjem og ældreboliger. Vi går til opgaven med en erfaring, der sætter os i stand til at vejlede og rådgive vores kunder, så de altid får det bedste resultat og en gnidningsfri proces. Vi er fleksible og tilpasser os vores arbejdsmiljø, således at vi ikke forstyrre og er til mindst mulig gene. ​ Vi har altid fokus på kvaliteten i vores arbejde og leverer kun de bedste resultater. Uanset opgavens karakter, sørger vi for at præsentere det bedst mulige resultat, til glæde for personale, patienter og besøgende. Godt udført malerarbejde holder længere og giver større glæde.

Malerfirmaet Frank Andersen IVS er den professionelle samarbejdspartner, som I kan have et langvarigt samarbejde med. Vi ligger vægt på gode tætte samarbejdsrelationer til vores kunder, hvilket betyder at vores kunder har en troværdig og pålidelig leverandør. Dermed skal vores kunder ikke bruge tid på at finde ny maler, der skal sættes ind i stedets arbejdsgange og rutiner, hver gang de har en ny maleropgave. Det sparer ressourcer både på det praktiske og administrative plan.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til dit næste malerprojekt, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på +45 25 489 566, eller send en mail til mail@malerfirmaetfa.dk

Exterior Textures Includes

Lorem ipsum dolor sitame consectetur adipisicing elitser do eiusmod tempor incdpeun labore dolore magna
aliquenim veniam quis nostrud ercitation ullamco laboris consequa.

  • Before a can of paint is opened, we take measures to protect your floors, carpets and othe belongings.
  • Keeping our work environment clean is an important part of our process, we also clean as we go.
  • Wall preparation is the key to a beautiful paint job. We use LED lights to inspect walls and identify areas that require extra attention.
  • When it finally comes to the interior painting, we have a wealth of knowledge and experience to get it done right the first time.
  • Our painters are constantly checking their own work and our team leaders conduct a full inspection of the job when it’s completed.
  • Wall preparation is the key to a beautiful paint job. We use LED lights to inspect walls and identify areas that require extra attention.