Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maling af lejlighed

Vi svinger pensel og malerulle både oppe og nede, ude og inde, og vi er ikke bange for at tænke ud af boksen.

​Vi har stor faglig stolthed og kreativ motivation indenfor både farver og motiver. I vores verden er det kun fantasien, der sætter grænser.

Søger du et kompetent og professionelt malerfirma i områderne Haderslev, Kolding, Vejle, Odense, Fredericia, Århus, Tønder, Højer, Kruså, Padborg, Esbjerg eller andre steder i Jylland og Fyn – så tilbyder Malerfirmaet Frank Andersen maling af lejlighed/lejligheder, men også maling af alle typer af boliger og ejendomme. Malerfirmaet Frank Andersen’s team bestående af nogle fagligt dygtige og utroligt kvalitetsbevidste malere, som sætter en ære i at udføre arbejdet perfekt. Vi har mange års erfaring med maling af lejlighed i alle størrelser, så kontakt os endelig, hvis du har brug for professionel assistance.

Skal du fraflytte din lejlighed, eller trænger den blot til en genopfriskende omgang maling, tilbyder vi blandt andet:

MALING AF VÆGGE

  • Maling af vægge
  • Maling af loft
  • Maling af karme og paneler
  • Maling af vinduesrammer og døre
  • Maling af køkkenskabe, trapper, gelænder og meget mere.

Malerarbejde af høj kvalitet, udført af pålidelige og fagligt kompetente håndværkere. Vi tager os af alle typer af maleropgaver i Midtjylland, Syddanmark og Fyn. 

%d bloggers like this: