Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maler i Haderslev – Malerfirmaet Frank Andersen – Dansk Arkitekts Elite – Bertel Udsen

Malerfirmaet Frank Andersen genopliver sjælen i Bertel Udsen villa

50erne &  60erne’s ikoner, dansk design og arkitektur, godt gammel håndværk, det er noget der gør de fleste af os stolte.

Hos Malerfirmaet Frank Andersen i Haderslev, er vi stolte af at videreføre de gamle danske håndværkstraditioner.

Vi har i den forgangende uge lagt sidste hånd på en opgave der virkelig fremhæver vores værdier i Malerfirmaet Frank Andersen. Nemlig 60erne’s passion for godt håndværk, gedigne materialer, kvalitet og finish.

Dengang der ikke blev gået på kompromis med kvaliteten, men hvor mennesket og opgaven blev sat i højsædet.  Ligesom i Malerfirmaet Frank Andersen.

Ugens opgave lød nemlig på at male en af dansk arkitekturs elite ikoners værker, en villa tegnet af vores danske arkitekt Bertel Udsen. 

Vores kunde havde fået anbefalet Malerfirmaet Frank Andersen i Haderslev da hun efterspurte en maler der ikke bare kunne male. Men vedligeholde hendes hjem med respekt for husets charme og sjæl.

Bertel Udsen’s eget hus er i dag opkøbt af Realdania fonden for at sikre sig et stykke danmarkshistorie.

Vi har hos Malerfirmaet Frank Andersen, lagt stor vægt på at genoplive husets originale udtryk og frembringe husets glød.

Så det var med stolthed at vi kunne aflevere det Færdige resultat til en glad kunde.

Har du også en opgave hvor kvalitet og godt håndværk er vigtig for dig? Så ring til Malerfirmaet Frank Andersen i Haderslev og få et uforpligtende tilbud.

Hos os er du ikke bare et nummer i rækken, men centrum for vores næste opgave. 

Malerfirmaet Frank Andersen  Din nye lokale malermester

%d bloggers like this: