Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Få sommerhuset nymalet og klar til sæsonen

Forøg værdien af sommerhuset velvære

Med den rette behandling giver jeg jeres sommerhus, de aller bedste muligheder for at opretholde velværen ude såvel som inde. Behandlingen er både effektiv og dybdegående.

Danmarks lange kyststrækninger og det våde klima, giver en meget høj saltkoncentration i luften. Det kræver virkelig meget af vores huse og materialer. Det er derfor min overbevisning at med den rette behandling øger I ikke kun holdbarheden og levetiden på jeres sommerhus, men også husets værdi. God vedligeholdelse mindsker også råd og svamp, og dermed også udgifterne til reperationer.

Giv huset en god behandling · Nedvaskning med algerens · Slibning af træværk · Grunding af udsatte overflader med olie · To gange maling med træbeskyttelse

Mindsk bekymringerne, spar besværet og forøg levetiden. Ring til +45 25 48 95 66 og Få et uforpligtende tilbud på, hvordan I bedst passer på jeres sommerhus.

%d bloggers like this: